Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

Lliurats els premis del VII Concurs Start UPV Campus d’Alcoi, l’edició amb més projectes d’emprenedoria presentats

UPV Campus d’Alcoi informa:

 

Marcos del Amos i Diego Acosta Blaschitz, amb el seu projecte JOIN, han rebut el premi principal

 

L’acte ha comptat amb la presencia del rector José E. Capilla

 

 

El VII Concurs Start UPV Campus d’Alcoi ha donat a conéixer els projectes premiats. Marcos del Amos i
Diego Acosta Blaschitz, amb el seu projecte JOIN, han sigut els guanyadors d’aquesta edició organitzada
per IDEAS UPV, dependent del Vicerectorat d’Estudiants i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de
València (UPV). L’objectiu del concurs és donar suport a la consolidació de l’emprenedoria dels titulats i
estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV. Han participat 48 emprenedors amb 23 idees de negoci, sent
aquesta, l’edició amb major participació. El còmput total de les set edicions ascendeix a un total de 112 idees de negoci amb 164 inscrits.

 

 

La finalitat del concurs és premiar les millors iniciatives emprenedores amb idees de negoci atenent el seu
creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial, aportació a l’entorn i incentivar la utilització de l’Espai d’Emprenedoria Start UPV del Campus d’Alcoi. L’acte ha estat presentat per Ángela García, delegada d’Alumnes del Campus d’Alcoi. Per primera vegada ha comptat amb la presència del rector de la UPV, José
E. Capilla. A més, també han assistit com a autoritats Esther Gómez, vicerectora d’Estudiants i Emprenedoria de la UPV; Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; Josep Capó, director Acadèmic del grau en ADE; i David Cuesta, Subdirector d’Emprenedoria, Ocupació i Relacions Internacionals.

 

 

La idea guanyadora: JOIN Marcos del Amos i Diego Acosta Blaschitz, amb el seu projecte JOIN, han rebut el premi principal del concurs.

 

‘Join’ naix amb la idea de disminuir xifres com que el 80% d’adolescents té sensació de soledat, el 30% ansietat i el 50% falta de motivació. La plataforma digital ‘Join’ dona l’opció de crear i participar en esdeveniments socials a l’instant.
En ella podràs veure la descripció i ubicació d’activitats prop de tu i confirmar l’assistència amb un clic. A més podràs crear les teues pròpies activitats i convidar als teus amics a fer plans com anar al cinema, estudiar, fer esport, etc.

 

Criteris de valoració
Per a la selecció de les empreses guanyadores, la Comissió de Selecció ha tingut en compte els següents
criteris de valoració i barems per a cada categoria de premis:
• Secundar i potenciar l’esperit emprenedor en l’àmbit universitari UPV.Contribuir al desenvolupament d’empreses amb el suport de la UPV a través de l’assessorament d’IDEES UPV.

• Impulsar i enfortir les relacions Universitat-Empresa.

 

 

Els premiats
El concurs compta amb 3 categories formades per diversos premis en cada modalitat. Són les
categories IDEA[EMPRÉN], SMART CITY[EMPRÉN] i DONA[EMPRENEDORA].

 

El primer premi IDEA[EMPRÉN] ha sigut per a Marcos del Amos i Diego Acosta Blaschitz amb el seu projecte JOIN, amb una dotació de 800 euros. El premi ha sigut lliurat pel rector de la UPV, José E. Capilla. El segon premi IDEA[EMPRÉN], dotat amb 500 euros, ha sigut per a Esther Domínguez Céspedes, Lluís Sempere Gosp i Lucía Redondo Rincón amb el seu projecte SUSAN. El premi ha sigut lliurat per Esther Gómez, Vicerectora d’Estudiants i Emprenedoria.

 

El tercer premi IDEA[EMPRÉN], dotat amb 300 euros, és per a Juan Diego Díaz López, Irene Soler León i Carmen Nomdedéu Mira amb el seu projecte NOVA, màquina despulpadora de café compacta. Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha lliurat el premi.

 

El primer premi de la categoria SMART CITY[EMPRÉN], dotat amb 400 euros, és per a Andrea Juan Polo i Jaime Frígols Ballester amb el seu projecte FLASHFISH. El premi també ha sigut lliurat pel director, Pau Bernabeu. També de la categoria SMART CITY[EMPRÉN], el segon premi ha sigut per a Víctor Gómez Iñesta del projecte NOTWAIT2MUCH. La dotació és de 200 euros i ha sigut lliurat per Josep Capó, Director Acadèmic del grau en Administració i Direcció d’Empreses i, David Cuesta, Subdirector d’Emprenedoria, Ocupació i Relacions Internacionals.

 

 

L’última de les categories és DONA[EMPRENEDORA]. Ha rebut aquest premi Lucía Font Cazorla del projecte KAI SURF BOARDS amb una dotació de 300 euros. Esther Gómez, Vicerectora d’Estudiants i Emprenedoria, ha lliurat el premi.


Notícies relacionades:

284