Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Xixona

Isabel López, alcaldessa de Xixona: “Treballem crear una ciutat amable, moderna, on el benestar de persones siga el centre de les polítiques”

En el programa d’Actualitat Municipal de hui ens acompanya Isabel López, alcaldessa de Xixona. Des de la ciutat més dolça del món, l’alcadessa ens parla dels treballs i inversions per construir una ciutat preocupada pel benestar dels seus ciutadans i ciutadanes. Una ciutat amb bons serveis, recursos i un urbanisme amable del segle XXI que es preocupe pel medi ambient i per la salut de totes i tots.

Per això, des de l’Ajuntament de Xixona es treballa intensament per potenciar el seu Centre Històric amb la rehabilitació  d’espais i instal·lacions com ara: el Castell,  la Casa Rovira o la Casa Aracil, entre d’altres i a més  dinamitzar el seu comerç, impulsar la seua indústria, promoure l’activisme i associacionisme local. Per aconseguir tot açò, des de l’Ajuntament de Xixona treballen al costat de la ciutadania amb els processos de Participació Ciutadana.

A més, Isabel també ens parlarà sobre el Dia Mundial del Torró i de la Fira de Nadal 2021.

Si volen conèixer de primera mà tots aquestos assumptes, no poden perdre’s aquesta entrevista a Isabel López. 

Més noticies

¿Has detectado alguna incidencia en Xixona? – Atento a esta APP que pone a tu servicio el Ayuntamiento

Redacció

 Talleres de arteterapia y juegos para niños en los colegios, las propuestas más votadas en los presupuestos participativos de Xixona 

Rubén

 La Ruta del Turrón de Jijona, nueva apuesta turística para desestacionalizar el sector

Rubén

Xixona, ven a probarla

Joan Lluis

Xixona, sinònim d’esport de qualitat

Joan Lluis

Xixona y el turrón serán protagonistas en Alicante Gastronómica 2021

Joan Lluis
1124