Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Petrer UA Xixona

La Universitat d’Alacant i Hidraqua inicien el cicle de conferències Una Dècada per a l’Acció: “El valor dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”

Les jornades es duran a terme a les seus de la UA a Torrevella, la Vila Joiosa, Xixona, Oriola i Petrer.

Hidraqua i la Universitat d’Alacant comencen els cicles de conferències Una Dècada per a l’Acció: «El valor dels Objectius de Desenvolupament Sostenible». Durant les pròximes setmanes es duran a terme aquestes xarrades a les seus de la Universitat d’Alacant a Torrevella (11 de novembre), la Vila Joiosa (16 de novembre), Xixona (18 de novembre), Oriola (25 de novembre) i Petrer (2 de desembre).

La temàtica d’aquestes jornades girarà entorn dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l’ONU per a erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat com a part d’una nova agenda de desenvolupament sostenible i seran impartides per Amelia Navarro, directora de Desenvolupament Sostenible i Equitat d’Hidraqua.

Cada sessió presentarà els principis de l’Agenda 2030 i abordarà la importància d’aquests objectius globals en les agendes dels governs a escala internacional, nacional i local, el paper cabdal de les empreses i l’exemple d’integració dels ODS en l’estratègia empresarial. Les jornades són gratuïtes i amb accés lliure fins a completar aforament.

Aquesta iniciativa s’engloba dins de la col·laboració entre Hidraqua i la Universitat d’Alacant durant 2021, en la qual es van plantejar dos cicles de conferències, un vinculat a qualitat de l’aigua i clients, que va concloure dijous passat a Petrer, i aquest nou cicle que començarà dijous a Torrevella.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

1123