Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Xixona

Xixona, sinònim d’esport de qualitat

Xixona comença el curs 2020-2021 amb un nombre important d’inscripcions en les escoles esportives. Per al regidor d’Esports, Cristian Sirvent: “aquest fet reflexa l’interés dels xixonencs per practicar esport i portar un estil de vida actiu i saludable, especialment en aquestos moments que estem vivint”.
En este sentit, Sirvent ha subratllat la importància de continuar invertint i millorant les instal·lacions, proposant noves activitats i potenciant totes les que ja tenen una trajectòria.
Per tot això, des de l’ajuntament de Xixona i en especial des de la regidoria d’esports van a iniciarse obres tan importants com la del Pavelló Cobert o una nova piscina coberta. Dues inversions molt demandades per la ciutadania. I es que per al regidor és molt important estar al costat del poble i escoltar allò que més necessiten. Per aquest motiu també s’han rennovat les pistes de Cal·listènia i prompte es dotarà d’un nou part d’Skate.
A més a més, a l’entrevista també parlarem sobre esdeveniments tant importans com El Rally Ciutat de Xixona o la proposta de gaudir de la natura amb la Brama 2021.
Si volen conèixer detalladament tots aquestos assumptes, no poden perdre’s aquesta entrevista.
1106