Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Alcoi reuneix a 500 alumnes del sud d’Alacant

 

La segona Trobada de Pilota a l’Escola de Primària a la província es va celebrar al Poliesportiu Francisco Laporta amb la participació de 10 centres educatius

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d’Alcoi va acollir aquest dijous 18 de maig una nova Trobada de Pilota a l’Escola de 2023, dins del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de l’Esport, on participen alumnes de Primària. El programa que desenvolupa la Federació de Pilota Valenciana encara la seua recta final, i està a tan sols dos trobades més de finalitzar fins el proper curs acadèmic.

La d’Alcoi fou la segona Trobada de Pilota a l’Escola que s’ha celebrat enguany a la província d’Alacant, i va ser també la segona volta que Alcoi acull una Trobada, després de la celebrada l’any passat. Més de 500 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, l’Alacantí, les comarques del Vinalopó i la Vall d’Albaida -esta última a la província de València- van ser els i les protagonistes de la jornada.

L’activitat de pilota i diversió, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres, arrancà a primeríssima hora, amb la participació de 10 centres de les poblacions d’Alcoi, Alacant, Alfafara, Agres, Gaianes, Atzeneta d’Albaida, Biar, Cocentaina, Monòver, Onil i Santa Pola.

La jornada va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, que va aportar l’aigua per als joves i les joves pilotaris. Per part del  consistori alcoià va assistir a l’activitat el seu regidor d’Esports, Alberto Belda.

 

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Primària d’Alcoi van ser els següents:

  • CEIP Mare De Déu De Gràcia de Biar
  • CEIP Sant Vicent d’Alcoi
  • CEIP Vicenta Ruso, Gran Alacant-Santa Pola
  • CEIP San Juan Bosco de Cocentaina
  • CEIP Verge dels Desemparats, d’Atzeneta d’Albaida
  • CEIP San Jaime d’Onil
  • CEIP Cervantes de Monòver
  • CEIP El Romeral d’Alcoi
  • CRA Mariola-Benicadell d’Alfafara-Agres-Gaianes
  • CEIP Azorín d’Alacant

La propera setmana sols se celebrarà una trobada de pilota a l’Escola de Primària. Serà el 23 de maig i debutarà la població de Tavernes de la Valldigna, que espera amb molta il·lusió aquest esdeveniment esportiu. La participació que s’espera és elevada, ja què hi es reuniran més de 750 alumnes.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

289