Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Arriba la tercera edició de l’Escola d’Empoderament Mariola

La Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi organitza l’Escola d’Empoderament Mariola en els mesos de juny, juliol i setembre, amb l’objectiu de dur a terme activitats que treballen l’empoderament a través del treball psicològic, corporal i de xarxa entre dones.

Pretenen apropar a les dones a les seues emocions, als seus cossos i a les seues necessitats, revisant els obstacles, les dificultats i les resistències, i tot això a través de tallers de música, dansa i el diàleg expert.

Per a la realització del mateix s’ha demanat una subvenció de Diputació destinada a Programes i activitats d’igualtat d’oportunitats i prevenció de la violència de gènere per a l’anualitat 2022.

Les activitats començaran en el mes de juny amb el taller Moviment i Emocions, serà el dia 8, de 17 a 20 hores en el Centre Social de la Zona Nord. Impartit per la psicòloga i facilitadora de biodansa, Stella Vicéns.

El dia 15 de juny seguiran amb el taller de Batucada, que es farà en la Glorieta de 18 a 21 hores i serà impartit per la directora de l’escola de Percussió, Raquel Cruces.

En el mes de juliol tindrà lloc el taller d’skateboard que es realitzarà els dies 1 i 4, en horari de 10 a 12 h i serà impartit per Alicia López, Tècnica en Promoció d’Igualtat de Gènere i practicant d’aquesta disciplina en l’Skateparc de Batoi.

Finalment en setembre hi haurà quatre tallers diferents més. Dos seran de sexualitat en el Centre Social de la Zona Nord a càrrec de la fisioterapeuta, Rut Giménez Valor, en horari del 17 a 20 hores. El dia 12 l’anomenat ‘Autocoñocimiento’ i el dia 14 ‘Com millorar el teu orgasme’.

També en el Centre Social de la Zona Nord i en el mateix horari, tindrà lloc el dia 21 el taller ‘-Teatre social de les oprimides’ a càrrec de l’Especialista universitària en Teatre Social, Verónica Pastor. En aquest taller treballaran com combatre estructures d’opressió social analitzant les relacions de poder i ajudant a l’empoderament personal.

Finalment els dies 27 i 29 de setembre de 17 a 20 hores hi haurà dues sessions de la conferència ‘Amor romàntic, poliamor i tínder’, impartida per la Tècnica en Promoció d’Igualtat de Gènere, Silvia Valle Estivill, serà en la seu de la Unitat d’Igualtat en el carrer Sant Domènec, 5.

Tots els tallers són gratuïts, es pot demanar més informació o fer la inscripció per whatsapp: 628848504 o en el correu igualtat@alcoi.org.

La regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, destaca que: «Estem ja en la tercera Edició d’aquesta escola d’Empoderament amb tallers molt variats que aprofitaran per a crear comunitat i sororitat. Hi ha activitats per a totes les dones, des de les xiquetes a les adultes, passant per les adolescents».

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

272