Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Coneixem el treball que realitza l’associació Ponts d’Igualtat i la preparació dels actes del dia central de l’Orgull LGTBIQ+

L’entitat Ponts d´igualtat va nàixer el mes de setembre de l’any 2019, concretament el dia 26 coincidint amb el dia de la visibilitat bisexual. Aquell setembre de 2019 es van trencar tots els esquemes, abarrotant tota una sala amb més de 200 persones i una gran representació de la societat civil i política del nostre entorn.
L’entitat ha anat generant teixits socials amb altres entitats germanes i també amb aquelles que defensen els drets humans.

Durant l’any 2021 vam fer un gran exercici amb les zones rurals per a facilitar-los una major cartera de recursos per al seu municipi. L’any 2022 es va realitzar el primer orgull LGTBIQ+ de la ciutat. Al febrer de l’any 2023 es va realitzar la primera gala de lliurament de reconeixement a persones, entitats i institucions que han fet un treball actiu amb el col·lectiu LGTBIQ+.

 

Estan preparant els actes del dia central de l’Orgull LGTBIQ+, uns actes que estan i estaran marcats per la celebració visibilitat i reivindicació. Els actes estan englobats des del 15 de maig fins al 28 de juny, sent el 10 de juny el dia de la manifestació i posterior lectura del manifest, així com la festa que estan organitzant.
Aquest any 2023 eixiran als carrers amb el lema “Families Diverses. FAMILIES” d’aquesta manera reivindiquen l’aprovació definitiva de la llei valenciana de Diversitat familiar i suport a les families.

La manifestació tindrà lloc dissabte que ve 10 de juny a les 19.00 hores des de la plaça d’Espanya.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

298