Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El museu de Camilo Sesto rep donacions procedents de diferents clubs de fans

Representants de tres dels clubs de fans més importants de Camilo Sesto s’han traslladat fins a Alcoi per a formalitzar la donació de diferent material que serà exposat i custodiat en el futur museu del cantant.

Entre les donacions destaquen les entrades a concerts, fullets i publicacions aportades per Gabriela Rodríguez, del club de fans de Camilo Sesto a l’Argentina, el primer que es va fundar a tot el món.

Així mateix, María Jesús Núñez, del club de fans d’Espanya (el segon creat en el món) ha aportat una placa de l’any 1976 que s’anava a entregar a Camilo en un acte que va haver de suspendre’s a causa de la malaltia del cantant, així com uns escrits en els quals Camilo responia a les preguntes de les sòcies del seu club de fans.

Des del club de fans de Camilo Sesto a València, la seua fundadora i amiga personal de l’artista, Fernanda Morcillo, ha entregat dues fotografies de 1984, quan el van nomenar faller d’honor de la Falla de Peris i Valero a València.

En el consistori els ha rebut el regidor de Cultura, Raül Llopis, qui destaca la importància d’aquesta donació. «És una mostra de la importància i la rellevància nacional i internacional de Camilo, que ens permet conéixer una mica millor al cantant i a la persona. Des de l’Ajuntament d’Alcoi agraïm aquestes donacions i ens comprometem a custodiar-les amb la màxima cura, sent conscients del gran afecte amb el qual les han entregades des dels respectius clubs de fans».

 


Notícies relacionades:

275