Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

En marxa la nova aula de formació d’Àgora, després d’unes obres valorades en 21.300 euros 

Les obres han donat lloc a aquest nou espai destinat a cursos formatius, així com a una zona de reunions i una altra de despatxos.

L’edifici Àgora s’ha sotmés a unes obres de reforma que han donat lloc a una nova aula de formació, així com a dues zones diferenciades per a acollir reunions i despatxos.

La intervenció, valorada en 21.364,05 euros (IVA inclòs) ha sigut executada per l’empresa alcoiana Va cantar Obres, adjudicatària de la licitació.

Els treballs han consistit en el tancament d’una part de la sala confrontant a Àgora Oberta, destinada als emprenedors , en la qual s’ha alçat un tancament amb panells, reforçats estructuralment. També s’ha dut a terme la decoració de l’estructura amb un rodapeu ceràmic similar al de la resta de la sala, la pintura i el revestiment amb panells decoratius.

La nova aula, disposa de 62,88 metres quadrats per a impartir formació, una zona destinada a despatx i sala de reunions que compten amb una superfície de 15 metres quadrats respectivament.

Segons subratlla el regidor d’Ocupació, Alberto Belda, “aquesta intervenció forma part d’un conjunt de millores dutes a terme en els últims mesos en Àgora i que situen aquest espai com un referent per a la promoció econòmica i el foment de l’emprenedoria i de la innovació ”.

Després de la pertinent tramitació, aquest espai se sumarà als dos ja acreditats en el Centre Cervantes Jove (CCJ) per a la impartició de Certificats de Professionalitat. 

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció
1081