Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’accés en vehicle particular al Santuari de la Font Roja estarà restringit del 9 al 12 d’octubre

Hi haurà servei d’autobús cada hora de 10 a 18 hores amb eixides des del cementeri i baixades de 10.30 a 18.30 hores. El preu serà d’un euro per trajecte.

Demà dissabte 9 d’octubre entrarà en funcionament la barrera que regula l’accés a l’àrea del Santuari de la Font Roja per la carretera CV797. Aquest sistema de control té com a finalitat reduir les aglomeracions de vehicles en l’aparcament del Santuari de la Font Roja, millorant la seguretat dels visitants i reduint els riscos i impactes sobre el parc natural.

El control es realitza mitjançant una barrera automatitzada situada en l’encreuament amb la carretera de Sant Antoni, que funciona mitjançant un lector de matrícules i, alternativament, mitjançant un codi PIN.

El sistema de control d’accessos estarà en funcionament durant els caps de setmana i festius compresos entre el 9 d’octubre i el 8 de desembre, tots dos inclusivament, en horari de 7 a 16 hores. També serà efectiu el control quan es prevegen situacions meteorològiques adverses o d’emergència per risc d’incendi forestal.

     

SERVEI D’AUTOBÚS

Els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre es disposarà d’accés alternatiu mitjançant autobús, que tindrà la seua eixida des de l’aparcament del cementeri municipal. Aquest servei d’autobús estarà operatiu amb les següents freqüències:

  • Eixides des d’aparcament cementeri: 10.00; 11.00; 13.00; 14.00; 16.00; 17.00 i 18.00.
  • Eixides Font Roja: 10.30; 11.30; 13;30; 14.30; 16.30; 17.30 i 18.30.

El preu per trajecte és d’1 euro.

A més cal ressaltar que si desitja accedir en aquestes dates a l’àrea del Santuari de la Font Roja amb vehicle privat, s’ha de tindre en compte que l’aforament de l’aparcament està limitat a 50 vehicles, havent de sol·licitar-se reserva prèvia mitjançant correu electrònic dirigit al parc natural (parque_fontroja@gva.es) o presentant sol·licitud presencialment en les dependències d’aquest. La data límit per a la remissió de sol·licituds seran les 14 hores del dia anterior al que se sol·licita l’accés. Hauran d’indicar-se les següents dades: Nom del sol·licitant, DNI, Matrícula del vehicle, Data per al qual sol·licita accedir, Telèfon mòbil de contacte, Localitat de procedència i nombre de persones (informació opcional).

Així mateix, en cas de dirigir-se a qualsevol establiment hostaler del parc natural hauran de posar-se en contacte amb aquest, el qual proporcionarà la forma d’accés.

En el cas de propietaris de finques en l’àmbit del parc, aquests disposen d’un règim específic d’accés permanent, mitjançant sol·licitud prèvia.

 

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció

Deixa el teu comentari / Deja tu comentario

1150