Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’asfaltat del carril bici entre el pont de María Cristina i el de la Petxina es durà a terme del 28 de març a l’1 d’abril

Els treballs de fresat i asfaltat del carril bici en el tram comprés entre el pont de María Cristina (Cervantes) i el pont de La Petxina (final de l’Alameda Camilo Sesto) es duran a terme del dimarts, 28 de març al pròxim dilluns, 3 d’abril, previsiblement.

Està previst que els treballs comencen en el tram de L’Alameda (del carrer Espronceda d’ara en avant) fins al pont de La Petxina, durant els dies 28, 29 i 30 de març. Una vegada finalitzat, s’asfaltarà el trams del carrer Els Alçamora, des del pont de María Cristina, entre els dies 30 i 31 de març. El dilluns, 3 d’abril s’espera haver finalitzat tots els treballs.

De manera paral·lela, es pavimentaran part dels carrers Sant Sebastià, Alcoleja, Isabel La Catòlica i Anselmo Aracil.

Per a dur a terme aquestes tasques de fresat i asfaltat, serà necessari ocupar un dels carrils de la circulació, tant en Els Alçamora com en L’Alameda. Aquesta ocupació serà puntual i avançarà al ritme de l’equip de treball. Així mateix, per a poder asfaltar els encreuaments dels carrers San Isidro, Isabel La Catòlica, Poeta Joan Valls i Anselm Aracil, serà necessari desviar la circulació de manera momentània. Aquests desviaments se senyalitzaran convenientment i amb l’antelació suficient per a minimitzar les molèsties, tant a la circulació com als veïns.

El projecte de carril bici formen part del projecte es desenvoluparà al llarg de 2.900 metres un itinerari ciclista segur de doble sentit de circulació i connectarà l’Avinguda País Valencià amb el Polígon de Cotes Baixes, recorrent Els Alçamora, Alameda Camilo Sesto, Juan Gil Albert i el carrer València.

Les obres van ser adjudicades per 822.420,51 euros i són finançada al 90% per les Ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea –NextGenerationEU.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

290