Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Tornen els IV Premis emprenedors en el Sector Tèxtil 2021 de la Càtedra AITEX – UPV

La millor idea pot aconseguir fins a 12.000 euros.

La Càtedra AITEX – UPV organitza de nou els Premis emprenedors en el Sector Tèxtil 2021. Podrà participar, en la present convocatòria, qualsevol emprenedor major de 18 anys, amb potencial d’innovació, i que tinguen un projecte d’emprenedoria o idea de negoci innovadora relacionada amb el sector tèxtil, que estiga en fase de desenvolupament.

El present concurs té per objecte premiar a les millors idees de negoci tèxtils i innovadores, per a fomentar, secundar i impulsar l’esperit emprenedor i la innovació del sector tèxtil i fer emergir noves idees de negoci que ajuden a renovar els mercats i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat Valenciana. S’entén per «idea de negoci» qualsevol idea en fase inicial de desenvolupament, amb potencial de convertir-se en una futura empresa.

Els treballs es podran presentar fins al divendres 29 d’octubre de 2021, sense perjudici que s’amplie o canvie la data, a causa de les restriccions per la crisi sanitària de la COVID-19.La dotació del premi per part de la Càtedra AITEX-UPV és de 3.000 euros iniciales per a materialitzar la idea de negoci. D’altra banda, AITEX concedirà fins a 9.000 euros repartits en 12 quotes de 750 euros mensuals per a continuar donant suport a la iniciativa durant el primer any. Per tant, el premi total pot ascendir fins a 12.000 euros. A més, hi haurà una bonificació, per part d’AITEX, del 100% en el curs en línia de tecnologia tèxtil, impartit per AITEX valorat en 420 euros.Podran participar en la present convocatòria emprenedors majors de 18 anys, amb potencial d’innovació, i que tinguen un projecte d’emprenedoria o idea de negoci innovadora relacionada amb el sector tèxtil, que estiga en fase de desenvolupament. No s’admetran iniciatives emprenedores amb idees de negoci que estiguen constituïdes com a empresa (incloent activitats donades d’alta com a autònom) amb data anterior al termini màxim de lliurament de candidatures del present concurs. Destacar que es podrà participar de manera individual o col·lectiva.

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció
1115