Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Visitem la Residència Centre de Respir “Solroja” – AFA ALCOI

L’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca (AFA ALCOI) naix en 1993 per la iniciativa de diverses persones en el si de les quals es troba un familiar, amic o conegut amb deterioració cognitiva crònica. Des de llavors s’han anat desenvolupant diferents programes i projectes entorn dels malalts com als seus familiars.

L’Associació és una organització privada, igual que la resta d’Associacions d’Alzheimer que vol dir que la realització de les seues finalitats són susceptibles de ser qualificats d’interès general. Els beneficis obtinguts per les seues activitats sempre són reinvertits integramente, en la persecució de les seues finalitats.

 

 

El Centre de Respir “Solroja” ofereix un suport essencial a les famílies que cuiden a persones amb Alzheimer i altres demències. Aquesta residència d’estada temporal, gestionada per l’Associació, brinda un període de descans als familiars que habitualment s’ocupen de les cures dels seus sers estimats.

“AFA ALCOI I COMARCA” afavoreix que les persones amb Alzheimer i altres demències siguen protagonistes de la seua vida. També de la manera més eficient possible, millorarà els seus serveis, processos i sistemes envers això aconseguir, i quan siga possible excedir, les seues necessitats i les dels seus Familiars (persones usuàries). Finalment, potenciarà la visibilitat del col·lectiu en la societat en línia amb la seua MISSIÓ:

“MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE LES PERSONES AMB ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES, AIXÍ COM LA DELS SEUS FAMILIARS. I AIXÒ AMB L’IMPULS DE L’EQUIP HUMÀ PER A ACONSEGUIR UNA ATENCIÓ INTEGRAL, INDIVIDUALITZADA I ESPECIALITZADA.”


198