Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Agres Alcoi Alcoleja Alfafara Alqueria d'Asnar, l' Banyeres Benasau Beniarrés Benimarfull Cocentaina Gorga Millena Muro d´Alcoi Penàguila

X edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Enguany es premiarà a dues empreses i quatre projectes emprenedors de les comarques en les categories Millor Empresa, Millor Empresa Eco-sostenible, Millor Projecte Empresarial, Millor Projecte Eco-sostenible, Millor Projecte Turístic i Millor Projecte de Desenvolupament Rural.

Les candidatures es poden presentar a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat fins al 12 de novembre. La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca el X Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors. Per desé any consecutiu, la Mancomunitat llança aquesta iniciativa per a reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Al certamen es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però també la sostenibilitat, el turisme i, com a novetat enguany, el desenvolupament rural.

Les categories i premis són els següents:
CATEGORIA EMPRESES
Premi Millor Empresa (1.000 €).
Premi Millor Empresa Eco-sostenible (1.000 €).
CATEGORIA PROJECTES EMPRESARIALS
Millor Projecte Empresarial (600 €).
Millor Projecte Eco-Sostenible (300 €).
Millor Projecte Turístic (300 €).
Millor Projecte de Desenvolupament Rural (300 €).

Les empreses i persones emprenedores de les comarques poden presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat , ontambé es troben les bases completes i  els formularis de sol·licitud, fins al 12 de novembre.

Els requisits per a la participació d’empreses són que estiguen ubicades a algun dels municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila– i que estiguen constituïdes entre el 17 d’octubre de 2020 i la data de tancament de la present convocatòria. Pel que fa als projectes, han de ser susceptibles de materialitzar-se en algun dels esmentats municipis en els pròxims mesos.

A més del premi econòmic, les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran del servei continuat d’assessorament gratuït de l’ Agència Impuls , així com del suport de la Mancomunitat per a donar-los visibilitat. L’edició de 2021 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors compta de nou amb el suport i col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cámara de Comercio d’Alcoi.

IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA,
FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211006_Solicitud-Modelo-3-Persona-juridica.pdf

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211006_Solicitud-Modelo-2-Personas-fisicas-candidatura-conjunta.pdf

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211006_Solicitud-Modelo-1-Persona-fisica-candidatura-individual.pdf

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211013_Bases-premios-emprendedores-2021.pdf

 

Més noticies

«Obri els ulls» reforça la campanya contra les agressions sexistes en Festes

Redacció

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«LA LLEGENDA», PRESENT EN L´EXPOSICIÓ DE L´ESCALANTE A VALÈNCIA

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció
1084