Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Agres Alcoi Alcoleja Alfafara Alqueria d'Asnar, l' Banyeres Benasau Beniarrés Benimarfull Cocentaina Gorga Millena Muro d´Alcoi Penàguila

X edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Enguany es premiarà a dues empreses i quatre projectes emprenedors de les comarques en les categories Millor Empresa, Millor Empresa Eco-sostenible, Millor Projecte Empresarial, Millor Projecte Eco-sostenible, Millor Projecte Turístic i Millor Projecte de Desenvolupament Rural.

Les candidatures es poden presentar a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat fins al 12 de novembre. La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca el X Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors. Per desé any consecutiu, la Mancomunitat llança aquesta iniciativa per a reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Al certamen es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però també la sostenibilitat, el turisme i, com a novetat enguany, el desenvolupament rural.

Les categories i premis són els següents:
CATEGORIA EMPRESES
Premi Millor Empresa (1.000 €).
Premi Millor Empresa Eco-sostenible (1.000 €).
CATEGORIA PROJECTES EMPRESARIALS
Millor Projecte Empresarial (600 €).
Millor Projecte Eco-Sostenible (300 €).
Millor Projecte Turístic (300 €).
Millor Projecte de Desenvolupament Rural (300 €).

Les empreses i persones emprenedores de les comarques poden presentar les seues candidatures a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat , ontambé es troben les bases completes i  els formularis de sol·licitud, fins al 12 de novembre.

Els requisits per a la participació d’empreses són que estiguen ubicades a algun dels municipis que integren la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila– i que estiguen constituïdes entre el 17 d’octubre de 2020 i la data de tancament de la present convocatòria. Pel que fa als projectes, han de ser susceptibles de materialitzar-se en algun dels esmentats municipis en els pròxims mesos.

A més del premi econòmic, les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran del servei continuat d’assessorament gratuït de l’ Agència Impuls , així com del suport de la Mancomunitat per a donar-los visibilitat. L’edició de 2021 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors compta de nou amb el suport i col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cámara de Comercio d’Alcoi.

IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA,
FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211006_Solicitud-Modelo-3-Persona-juridica.pdf

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211006_Solicitud-Modelo-2-Personas-fisicas-candidatura-conjunta.pdf

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211006_Solicitud-Modelo-1-Persona-fisica-candidatura-individual.pdf

https://lamancomunitat.org/wp-content/uploads/2021/10/20211013_Bases-premios-emprendedores-2021.pdf

 


245