Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alqueria d'Asnar, l'

Jaume Pascual “La política per a les persones”

  • Amb aquesta entrevista volem acostar tots els assumptes municipals a la ciutadania, per a conéixer de primera mà tota l’actualitat municipal, així com les diferents activitats i inversions que es duen a terme en el municipi.

 

 

Aquesta setmana en el nostre espai d’actualitat política, l’alcalde de l’Alqueria d’Asnar, Jaume Pascual ens parla sobre diferents assumptes referents al municipi. Jaume qui esta proposat a fill predilecte de la Província d’Alcacant, ens parlarà sobre els seus 43 anys dedicats a la política i la gestió municipal i també, especialment, sobre les noves inversions, especialment en sostenibilitat amb la pionera instal·lació de noves faroles hibrides. 

Els sistemes solars híbrids permeten que els fanals utilitzen de manera directa l’electricitat generada per l’energia solar quan hi ha sol i la xarxa elèctrica en altres moments.

 

Els panells solars carreguen les bateries durant el dia i l’energia emmagatzemada alimenta els Leds a la nit. Si les bateries s’esgoten, els Leds s’alimenten amb l’energia extreta de la xarxa elèctrica. Els sistemes solars híbrids només necessiten un panell solar i una capacitat de bateria d’un dia, ja que l’energia de la xarxa està disponible durant els dies ennuvolats o a l’hivern, mentre que els sistemes d’il·luminació solar sense connexió a la xarxa solen necessitar fins a cinc dies de capacitat de panells i bateries. Això fa que la il·luminació solar siga ara també una solució factible en zones amb sol estacional i ajudarà enormement a estalviar energia en aqueixos llocs.

 


Notícies relacionades:

275