Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Banyeres

Josep Sempere, alcalde de Banyeres de Mariola, valora positivament la implantació de la zona blava

Josep Sempere, alcalde de Banyeres de Mariola, valora positivament la implantació de la zona blava en el centre del municipi. Sempere assegura que tant veïns com comerciants agraeixen la implantació d’aquest sistema d’estacionament. D’altra banda, la posada en marxa de l’arreplegada “Porta a porta” del fem, ha augmentat considerablement el percentatge de reciclatge en la localitat, facilitant la separació de residus als veïns i veïnes.

Pel que fa a la polèmica sorgida entorn a l’escultura de Jaume I que es va inaugurar el passat 9 d’Octubre, Josep Sempere lamenta que la notícia haja saltat, fins i tot, a l’actualitat dels informatius estatals “tenint en compte el que està ocorrent en el món en aquests moments”. L’Alcalde destaca el meravellós treball realitzat per l’escultor. Així mateix, Sempere valora positivament que l’anècdota estiga cridant l’atenció del turisme, fent que els visitants vagen a veure l’escultura i descobrisquen un poble meravellós que els ofereix moltes més possibilitats culturals i gastronòmiques.

 

 

1 comment

El desencantado noviembre 16, 2022 at 5:21 pm

Bueno…al menos, la situación es curiosa…reivindicando la reconquista por un lado… dando palos por otro a la memoria española en américa… a ver si lo que marca la diferencia es el idioma…i els arrels…

Ya digo, me resulta curioso.

Contestar

Notícies relacionades:

293