Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Beneixama

Beneixama obri els seus museus tot l’any

L’ajuntament de Beneixama a obert els museus en forma de visita virtual en 360o perquè aquests es puguen veure en el seu web des de qualsevol part del món.

La localitat de Beneixama ha obert en el seu portal web www.beneixama.es un apartat dedicat a la visita virtual dels seus quatre museus. La Torre, Museu del Poeta Pastor, Museu Etnogràfic i Museu Navarro Ferrero.

Aquests es poden visitar des d’un ordinador o un dispositiu mòbil intel·ligent des del qual podrem accedir a les diferents dependències de cada museu i veure amb tot detall les peces que s’exposen.

Aquest projecte realitzat a través de la regidoria de cultura a càrrec de Juan Carlos Valdés, dóna una espenta a la difusió del patrimoni i història local ja que al llarg de l’any els museus solen estar tancats excepte els diumenges d’estiu.

Els museus, comenta Valdés es podran visitar a través de la web local i mitjançant uns codis QR que s’instal·laran a la porta de cadascuna de les dependències locals i només amb escanejar- los accediran a ells immediatament oferint al visitant una vista completa de tots ells.

El Museu del Poeta Pastor compta amb accés directe al documental ‘Juan Bautista Pastor Aicart: metge i poeta’ on si recorrem la visita fins a la taula principal es troba un botó que ens conduirà directament a ell.

Aquest treball, creat per l’empresa de Bocairent Muixego Digital, suposa un avanç en el coneixement dels emblemàtics espais els quals ara són visitables des de qualsevol part del món a qualsevol hora del dia.

Jairo Molina responsable de l’empresa destaca que s’ha sigut fidel al més mínim detall on en alguns museus s’ha utilitzat la tècnica de fotografia giga píxel (arxius que permeten ampliar sense perdre qualitat) perquè no s’escapara cap detall d’alguns elements, com per exemple les vitrines del Museu de Poeta Pastor o el Museu Navarro Ferrero que està totalment realitzat amb aquesta tècnica per a així poder apreciar amb major qualitat el treball de l’artista.

Més noticies

¿Qué opina de Beneixama?

Redacció

¿CÓMO ES LA VIDA EN EL SALSE?

Redacció

“Mascletà” con motivo de la festividad de Sant Joan

Redacció

“Mascletà” con motivo de la festividad de Sant Joan

Redacció

“ESTÀS ACÍ!”… ha sigut el lema de la SOLANA TRAIL 2017

Redacció

XXXIII Carrera Cilcista de Sant Josep

Redacció
1076