Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

I va arribar el màgic dia del Sí que Vull d’Eva i Alex 

Sens dubte aquesto són les notícies de l’àmbit social que en agraden compartir amb els nostres lectors. El dissabte dia 30 de juliol, en la parròquia de La nostra Senyora de l’Asumpció de Biar, contreien matrimoni la nostra benvolguda companya Eva amb el seu inseparable Alex. Un gran esdeveniment per a les famílies Camañes-Navarro i García-Silva.

La pandèmia, va obligar a posposar la celebració durant dos anys, aquest llarg temps no ha sigut obstacle per a alimentar més si cap l’afecte entre tots dos. I és que, no ho diem els seus “compis” ho diuen els qui els coneixen de prop; són la típica parella que s’entrega en tot i mai tenen un gest negatiu…

La cerimònia plena d’emotivitat, va ser presidida pel jove sacerdot amic de la família i veí de Biar, Sr. Ramón Belda. El convit ple de sorpreses i alegries, es va celebrar en els salons Navarro de la Vila, va comptar amb més de 250 convidats, música, riures, abraçades, retrobaments, exquisides degustacions i bona companyia, va fer sentir-se a familiars i amics com si estigueren en la seua pròpia casa.

Al marge de desitjar amb tot l’afecte el millor per a aquest jove matrimoni en tots els aspectes, fem esment als padrins; els pares d’Eva i Alex persones senzilles i plenes de bondats que sens dubte són els millors ambaixadors de la flamant parella.

L’amor va unir els cors d’una llevantina amb un andalús, (Biar i Màlaga). Es van unir en matrimoni però sobretot, es van unir en afecte, en comprensió, en il·lusió i en esperança que d’ara en avant siguen un només, siguen companys de vida. Felicitats per aquesta gran decisió i nova etapa en les vostres vides, us desitgem des de la caixa màgica: Intercomarcal Televisió.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

289