Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Castalla

Exposició Indumentària i Tradició del Grup de Danses i Cançons de Castalla

El Grup de Danses i Cançons de Castalla està d’aniversari i és que 75 anys donen per a crear una vida plena de records. A través de tot el viscut han volgut obrir les portes de la seua casa i mostrar a tots els veïns les diferents històries, tradicions i indumentària de l’època que avui dia segueixen presents com a peces del grup.

Una exposició que ens fa un recorregut pels diferents espais que trobem en les encara existents cases antigues on possiblement trobar aquestes peces i aquests accessoris.

 

Aquesta exposició localitzada a la Casa de la Cultura de Castalla va obrir les seues portes 15 de setembre i s’esperaran fins al 9 d’octubre per a posar el tancament a aquesta experiència a la qual conviden a la tots a formar part.

I amb la continuació dels actes d’aquest 75 aniversari, el pròxim dia 14 d’octubre a l’Auditori Municipal de Castalla es realitzarà una actuació del grup acompanyat de diversos companys de diferents localitats. Els balladors i les balladores posaran en escena alguns dels balls tradicionals més coneguts.

 


250