Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

AFAMA de Cocentaina continua les seues activitats per a visibilitzar el Dia Mundial de l’Alzheimer

 

  • Amb motiu de la celebració del dia Mundial de l’Alzheimer visitem la localitat de Cocentaina per a parlar amb la Junta Directiva d’AFAMA. Un gran grup de persones solidàries, amables i implicades en millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries.

Hui coneixerem totes les activitats i propostes, així com el treball que s’està duent a terme per part de l’entitat. En l’actualitat, AFAMA està formada per un equip de deu treballadors i treballadores, 3 voluntàries i 9 persones que formen la junta directiva de l’associació, sense les quals aquesta  entitat no existiria. 

Reflexionarem sobre la situació d’AFAMA i com no visibilitzarem el seu treball i les necessitats de l’associació. L’Alzheimer és un tipus de demència que causa problemes amb la memòria, el pensament i el comportament. Els símptomes generalment es desenvolupen lentament i empitjoren amb el temps, fins que són tan greus que interfereixen amb les tasques quotidianes. 

Cal continuar treballant per millorar els tractaments i sobretot la qualitat de vida de les persones que la pateixen. A més, AFAMA ofereix per als familiars; informació i orientació, atenció psicològica individualitzada, teràpies de grup, servei de biblioteca i documentació i cursos de formació… són alguns dels recursos que AFAMA ofereix per atendre les dificultats que el cuidador, en la majoria de casos familiars, presenta.

 

 


Notícies relacionades:

278