Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Arranca a Cocentaina la 5a edició del simposi musical Sent-me 2018

Arranca a Cocentaina la 5a edició del simposi musical Sent-me 2018

Des d’aquest dilluns i fins al dissabte 21 de juliol, Cocentaina acull la 5a edició del Simposi Encontre Noves Tendències en Música i Educació 2018 (Sent-me). Es tracta d’un espai de trobada entre professionals de la música i estudiants inquiets per obtenir una formació musical i humana, organitzat per l’Ajuntament de Cocentaina i dirigit pel músic contestà Ignacio Garcia Vidal.

El concert inaugural tindrà lloc aquest dilluns a les 20.30 hores, al Centre Cultural El Teular, amb un programa de quartets i quintets de W.A. Mozart interpretats pels professors del Sent-me i la soprano Estefania Perdomo. Durant tota la setmana hi haurà cursos amb instruments i direcció que reuniran una vintena de professors d’importants orquestres i conservatoris. A més, s’impartiran conferències obertes a tot el públic i els alumnes que integren l’Orquestra Simfònica del Sent-me rebran classes de música de cambra.

La proposta estrela d’aquesta edició tindrà lloc el dimarts a la nit amb la representació de la Novena Simfonia de Beethoven, amb l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, la soprano Estefania Perdomo, la Coral Discantus de Múrcia i el Cor de Cambra Discantus de Cocentaina.

La programació es completarà amb concerts de música de cambra oferits pels professors del Sent-me, l’espectacle “Zarzuguiñol para toda la familia”, que oferirà un divertit espectacle de sarsuela i titelles, l’audició de l’Orquestra Simfònica del Sent-me i les que protagonitzaran els alumnes participants en el certamen.

Foto: Cope Alcoy


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

278