Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Cocentaina es prepara per a celebrar el 9 d’Octubre i posa en marxa les visites teatralitzades de la Fira de Tots Sants

Ja han començat les visites teatralitzades de la Fira Tots Sants Cocentaina. Tindran lloc tots els dissabtes i diumenges d’octubre a les 11 hores i faran un recorregut pels llocs més emblemàtics de Cocentaina: el Palau Comtal, el Pla de la Font, el Teular, el Raval, l’Església de Santa Maria…
El guia oficial, Quique Camallonga, ens conduirà a través de la història contestana i ens descobrirà aquelles parts més obscures, divertides i anecdòtiques.  Acompanyant-lo com a joglar medieval, Guillermo Guzmán, de Espardenya Teatre, ens farà riure amb la seua interpretació plena d’humor i diversió.
Hi ha un màxim de 25 persones per grup, així que no espereu i reserveu la vostra plaça! Les reserves són totalment gratuïtes i podeu fer-ho de les següents maneres:
Celebrció 9 d’Octubre
Ja queda menys per al 9 d’octubre i aquests seran els actes a Cocentaina. El dimarts 3 d’octubre, a les 19:30 hores a la Biblioteca Municipal, va tondre lloc la presentació del llibre “Matèria de València. Fets i personatges sorprenents de la nostra història”, a càrrec del seu autor, Vicent Baydal.
El divendres 6 d’octubre, a les 9 hores al Palau Comtal, no podeu perdre-vos el Correllengua, el “Pas de la Flama” i el manifest a càrrec del CEIP Real Blanc, seguit de l’actuació d’Els Ferralla.
El dissabte 7 d’octubre, a les 18 hores al Paratge de Sant Cristòfol, vos convidem a la Nit de contes al castell amb Jordi Raül Verdú i Sílvia Colomer, la Bruixa Xocolata.
 El dilluns 9 d’octubre és el dia gran! A les 11 hores, una cercavila a càrrec del Mal Passet pel Passeig del Comtat. A les 12 hores, a la Plaça de la Vila, la Muixeranga Penyeta Blanca llegirà el manifest i actuarà el Grup de Danses de Cocentaina. A les 13 hores, gaudirem d’una partida de Pilota Valenciana al carrer Pintor Espinosa i, finalment, a les 14 hores, hi haurà un dinar popular al Pla de la Font (es pot reservar fins al 5 d’octubre) amb l’animació de Marcel el Marcià.
Per acabar, el dimarts 10 d’octubre, a les 19:30 hores a la Biblioteca Municipal, Abel Soler presentarà el llibre “Els noms dels pobles valencians. Origen i significat”.

253