Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Cocentaina organitza un nou Escape Room al carrer

 

Tindrà lloc el diumenge 24 de setembre entre les 9:30 i les 14:30 hores i els participants podran elegir el nivell de dificultat: Expert o Familiar.

 

Després de l’èxit de l’Escape Room al Palau Comtal (les entrades es van exhaurir en menys de 24 hores), l’Ajuntament de Cocentaina ha organitzat un nou Escape Room, aquesta volta al carrer, sota el títol “Missió Espacial”, que tindrà lloc el diumenge 24 de setembre entre les 9:30 i les 14:30 hores a la Plaça Venerable Escuder (Plaça del Mercat), que funcionarà com a punt d’inici de l’activitat, la qual s’estendrà per tots els carrers de la localitat.

 

Cada grup estarà format, com a màxim, per 6 participants, als quals se’ls assignarà una franja horària i se’ls farà entrega d’una tauleta digital amb altaveus perquè puguen resoldre la missió en menys de 45 minuts. Es trobaran un circuit ple d’enigmes, proves robotitzades, realitat augmentada, attrezzo i, fins i tot, un coet inflable de 6 metres.

 

Des de l’organització, es prega puntualitat i recorden que els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. D’altra banda, cal tenir en compte que només cal la reserva d’una persona per grup. Les entrades, totalment gratuïtes, es poden aconseguir accedint directament al següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/escape-room-cocentaina.

 

En paraules de Berta Iñíguez (Compromís), regidora de Cultura, «l’Ajuntament de Cocentaina vol continuar conscienciant a la població al voltant de la problemàtica que representa el canvi climàtic. Per aquest motiu, creiem que la millor forma d’arribar a tot el món és mitjançant una activitat lúdica i divertida com aquest Escape Room al carrer que, a més a més, forma part de la Setmana per la Sostenibilitat».

 


239