Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Actualitat Cocentaina

Cocentaina posa en marxa el nou contracte del servei de neteja viària i xarxa de sanejament

El nou servei de neteja viària comença després de la signatura de l’acta d’inici del contracte, adjudicat a l’empresa FCC per un període de cinc anys improrrogables i per un import de 3.022.495,85€. La nova prestació del servei aposta per tecnologies d’avantguarda i proximitat, oferint una eina informàtica per a la gestió i control integral que suposarà una major eficiència i eficàcia, es tracta de la plataforma Mawis U2, que integra multitud de dispositius i processament de la informació, permetent el control sobre la gestió en temps real, la planificació i assignació de recursos així com el seguiment de les incidències.

 

S’afavorirà la comunicació entre els ciutadans, la pròpia administració i el control del servei, mitjançant l’APP ciutadana “bitPAYT” per a identificar les incidències o suggeriments per part de la ciutadania, es realitzaran campanyes de sensibilització i educació ambiental.

 

Entre les millores del servei de neteja viària, es destaca l’augment de les freqüències d’escombratge mixt i mecànic, amb la incorporació de dues barredores, tres carrets autopropulsats, es reforça la neteja d’excrements i la neteja del mercat, increment en el nombre de treballadors i nombre d’hores per a l’atenció de serveis de neteja especials i extraordinàries, així mateix es disposa d’instal·lacions fixes per al parc de maquinària i local auxiliar.

 

La regidora de residus sòlids urbans i neteja viaria, Paqui Ruiz destacava , «amb l’increment de vehicles així com de personal volem tindre una Cocentaina més bonica, sostenible» i demana la implicació del veïnat.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

279