Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Cocentaina vol atraure empreses del sector audiovisual amb la creació d’una Film Office

Cocentaina s’integrarà dins de la Costa Blanca Film Commission i oferirà un servei d’assessorament a empreses i professionals del sector audiovisual que vullguen rodar a la capital del Comtat.

Costa Blanca Film Commission és una oficina de cine creada l’any 2017 per la Diputació d’Alacant amb l’objectiu d’oferir un servei gratuït d’informació, assessorament i tramitació a les productores, agències o empreses audiovisuals, per a facilitar la presa de decisions relatives a la realització d’un rodatge, gravacions o presa de fotografies a fi d’aconseguir que empreses interessades optimitzen els seus recursos, tant humans com materials i econòmics. Aquest treball és canalitzat mitjançant oficines Film Office que es distribueixen al llarg de tota la província.

Així les coses, després d’un any on Cocentaina ha acollit nombroses produccions de la cadena autonòmica àPunt, des de la Regidoria de Turisme es vol donar un pas més enllà i integrar-se dins d’aquesta Film Comission a través de la creació d’una Film Office ubicada a l’Oficina de Turisme del Palau Comtal. Aquest servei serà l’encarregat de presentar les ubicacions disponibles a les productores per a possibles rodatges, gestionar les autoritzacions necessàries, com també proporcionar informació quant a l’hostatge i serveis disponibles al municipi.

El regidor de Turisme, Ivan Jover, destaca que l’objectiu d’aquesta iniciativa és afavorir la vinguda de productores audiovisuals a Cocentaina i donar a conèixer les espectaculars localitzacions que poden ser susceptibles de rodatge.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

276