Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Dissabte Cocentaina proclamarà els càrrecs de les Festes de Moros i Cristians 2022

Aquest dissabte el Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina tornarà a ser escenari de la Presentació dels Càrrecs Festers del 2022. L’acte arrancarà amb les paraules del President de l’entitat festera, Juan Francisco Masanet. Seguidament es procedirà al descobriment del Cartell Anunciador de les Festes d’enguany l’autor del qual és Toni Domínguez Borrás.  Tot seguit, es presentarà al Director de l’Himne de Festes d’enguany, el  director i compositor d’Ontinyent: Saül Gómez Soler.

En la part central de la vetlada es durà a terme la presentació dels quatre Càrrecs Festers del 2022 i el primer a pujar a l’escenari serà Vicent Torró Castelló com a Banderer Moro de la Filà Mudéjares. A ell li seguirà el Banderer de les tropes cristianes, Moises Gil Igual de la Filà Almogàvers. Finalment, coneixerem els Capitans 2022, Miguel Palací Llinares de la Filà Bequeteros, com a Capità Moro i Jose Rafael LLorens Montava de la Fila Contrabandistes, com a Capità Cristià.

En la recta final de la gala intervindrà l’escriptor Juan Francisco Ferrnándiz  qui reb l’honor de ser el Mantenidor de la Presentació dels Càrrecs d’enguany,. Finalment l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, tancarà l’acte.

 

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

291