Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

El pati del Palau Comtal acull la presentació de la revista de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina 2018

El pati del Palau Comtal acull la presentació de la revista de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina 2018

El pati d´Armes del Palau Comtal de Cocentaina acollirà aquest divendres 20 de juliol la presentació de la revista de les Festes de Moros i Cristians que el municipi celebrarà entre el 10 i 13 d’ agost en honor al seu patró, Sant Hipòlit Màrtir. En aquesta ocasió la periodista contestana Anna Cortés i Morant serà l’ encarregada de conduir aquest acte que donarà inici a partir de les nou de la nit.

La citada presentació comptarà amb la intervenció del coordinador de la revista, Pablo León Vidal, per a desgranar tots els continguts que podrem trobar a l´ edició d´ enguany. A més el president de la Federació Junta de Festes, Hipòlit Borràs, descobrirà la portada d´ aquest 2018 elaborada a partir d´una fotografia cedida pel fester de la Filà Kabilenyos; Hipòlit Vidal Torregrosa. Seguidament, serà el torn d’ escoltar les paraules del Mantenidor de l’Acte, una tasca que assumeix enguany Ivan Carbonell Iglesias. Cal recordar que aquest és l’ autor del text en valencià de les Ambaixades mora i cristiana, que es declamen al matí i la vesprada del dia de l’ Alardo, i que foren estrenades en l’ any 2006 substituint a les anteriors.

La presentació de la revista de Festes acabarà amb les paraules del mateix president de la Junta de Festes, Hipòlit Borràs, i de l´ alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa. Per últim sonarà l´ Himne de Festes per tal de posar el punt final a aquest acte previ a la trilogia festera en honor a Sant Hipòlit Màrtir. La revista de Festes ja es podrà adquirir a les llibreries i quioscs del municipi a partir del dissabte 21 de juliol.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277