Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Geometria, crisi i Ésser humà, reflexions sobre la identitat a l’escultura de Moises Gil

L’escultor de Cocentaina Moisès Gil porta anys d’investigació al voltant de l’ésser humà i el seu desenvolupament en el món contemporani en els diferents contextos de crisis: socials, humanitàries, econòmiques o d’identitat, i situa les seues representacions d’individus en diferents estructures escultòriques per a assenyalar millor el lloc de l’home al món.

 

Una reflexió activa que ens fa repensar el temps present i que empeny a aportar el petit gra d’arena personal per a erradicar situacions socials nocives.

L’obra de Moisès Gil pot ser qualificada de filosoficoconceptual perquè convida a la reflexió i a l’acció de l’individu en lluita existencial constant. No hi ha separació possible entre art i filosofia, la creació és una forma de rebel·lia humana contra l’absurditat d’un món ple de contradiccions, mancada de sentit i de coherència.

Hui els oferirem per a tots vostés un recorregut pel seu taller de la mà de l’escultor Moises Gil. Moises ens conduirà per aquest espai artístic per a explicar-nos d’una banda, el procés de creació artística, així com de la finalitat expositiva. 

 

No se’l poden perdre!


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277