Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

La regidoria de Benestar Social convoca ajudes per als projectes i activitats socials

Les ajudes econòmiques es concediran per concurrència competitiva, com ve fent-se des de 2017, i estan destinades a donar un suport econòmic a les entitats socials per les activitats executades durant 2021, amb l’objectiu de fomentar l’acció social i millorar el benestar dels habitants del poble.

L’ajuntament de Cocentaina destina una partida total de 10.000 € i cada entitat sol·licitant pot rebre fins a un màxim de 2.100 €, una quantia  superior a la que podien rebre en 2020. La regidora de l’àrea, Mireia Estepa, explica que s’han ampliat els conceptes pels quals poden demanar l’ajuda i també la quantitat de subvenció que poden rebre, «amb la intenció de potenciar les activitats i el voluntariat que algunes entitats socials contestanes fan amb gran vocació per fer la vida més bonica a altres persones». A banda es continua amb el significatiu conveni amb AFAMA i amb la promoció d’activitats i tallers oberts a tota la ciutadania que oferix el departament de Benestar Social.

El termini per a presentar telemàticament les sol·licituds acaba el 3 de novembre i la informació es pot trobar a la web de l’ajuntament: https://www.cocentaina.es/ca/serveis-municipals/serveis-economics


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

276