Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

La Revista de les Festes de Moros i Cristians 2022 ja és una realitat

Cocentaina avança en el camí cap als Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Màrtir de 2022 i el divendres 15 de juliol va tindre lloc la presentació de la Revista de Festes, a  21:00h de la nit al pati d’armes del Palau Comtal.

 

Durant l’esmentat acte es va donar conéixer la portada d’aquesta publicació escrita, l’autor de la qual és el membre de la Junta de Festes i fester de la Filà Gentils; Marcos Monar Miralles. Seguidament, es va explicar el contingut. En aquesta edicióes troben de nou els habituals saludes institucionals, l’apartat religiós dedicat al patró, articles sobre la història de Cocentaina, la festa o la música festera, poesies, el resum de l’activitat de les Filaes i textos sobre diferents àmbits que aporten un ample ventall de col·laboradors. El principal canvi, respecte a 2020 i 2021, és que aquesta vegada sí que estarà plasmada la informació dels Càrrecs Festers d’enguany així com el programa d’actes donat que en aquest 2022 hi haurà Festes de Moros i Cristians després de les suspensions que va provocar la pandèmia de la Covid-19.

 

La cerimònia va avançar amb la intervenció del mantenidor, una tasca que enguany va ser encomanada ala al periodista contestà i integrant de la Filà Maseros; Enric Albero. A més la Comissió d’Arxiu de la Junta de Festes farà entrega de les distincions “Roger de Llúria” i “Quasantaniya” distinció que va recaure en les Festes de Banyeres de Mariola.  Finalment, va intervindre el President de la Junta de Festes , Juan Francisco Masanet i l’alcaldessa de la població, Mireia Estepa per tal d’acomiadar aquesta presentació de la Revista de Festes.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

271