Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina habilita enquestes obertes a tota la població

Cocentaina, dimecres 4 d’octubre del 2023.

 

 Aquesta iniciativa s’ha inaugurat amb una enquesta sobre el Pla Local de Gestió de Residus Domèstics que ja està activa a la web de Participació Ciutadana.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que les regidories de l’Ajuntament puguen conéixer l’opinió dels veïns i veïnes de Cocentaina pel que fa a diferents aspectes municipals. Cal dir que les enquestes són totalment anònimes i que no es demana cap dada personal, tan sols la formació acadèmica, l’edat i la localitat de residència.

La primera enquesta que s’ha registrat ha de veure amb el Pla Local de Gestió de Residus Domèstics, a la qual es pot accedir mitjançant la pàgina web de la Regidoria de Participació Ciutadana (cocentainaparticipa.com) o l’enllaç:(https://www.cocentainaparticipa.com/ca/enquestes). Els resultats d’aquesta enquesta es tindran en compte per establir les bases per a la nova gestió de residus municipals.

Segons Irene Barrachina, regidora de Participació Ciutadana, «la nostra tasca com a govern implica escoltar al poble. No té sentit dur a terme el nostre treball sense tenir en compte la seua opinió. Per aquest motiu, hem decidit introduir aquestes enquestes que, tot i no ser vinculants, ens ajudaran a prendre les decisions finals des de l’Ajuntament. Així mateix, anime a tota la població a participar en aquesta o les següents enquestes que aniran apareixent, ja que suposen una ferramenta molt útil per millorar els serveis municipals del nostre poble».


247