Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina inicia els preparatius per a la 10a edició del SENT-ME

Cocentaina, dimarts 5 de setembre del 2023.

El SENT-ME compleix deu anys el 2024 i, des de l’Ajuntament de Cocentaina, ja han començat a preparar aquest esdeveniment de la mà del seu director artístic, Ignacio Garcia Vidal.

 L’Ajuntament de Cocentaina ja ha posat en marxa la confecció d’una nova edició del SENT-ME. En aquest cas, una edició especial per commemorar la seua dècima edició. Aquesta posada en marxa del SENT-ME ha tingut lloc l’1 de setembre amb una reunió entre l’alcalde de Cocentaina, Jordi Pla, la regidora de Cultura, Berta Iñíguez, la regidora de Tradicions, Marcela Richart, la regidora d’Hisenda, Marisa Abad, i el mateix director artístic del SENT-ME, Ignacio Garcia Vidal.

D’aquesta forma, s’ha donat el tret d’eixida per a la planificació d’aquest esdeveniment que aproxima l’educació musical i concerts de gran qualitat en juliol a Cocentaina.

Segons Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, «iniciem els treballs per al SENT-ME 2024. Un projecte per continuar democratitzant la cultura al nostre poble i per fer arribar els valors de l’educació i de la música a tot arreu. El SENT-ME és un esdeveniment referent i treballem perquè continue sent-ho. Cocentaina i cultura van plegats».

Berta Iñíguez, regidora de cultura, explica que «el SENT-ME és un espai d’aprenentatge i és un espai per oferir espectacles musicals d’alt nivell al nostre poble. Treballem amb un compromís ferm amb la cultura, l’educació i la música. I en aquest cas, ja treballem en una edició especial del SENT-ME, l’edició número deu, en què volem oferir a la ciutadania un programa ric i variat».

En paraules d’Ignacio Garcia Vidal, director artístic del SENT-ME, «ja són deu els anys en què vam iniciar aquest esdeveniment cultural en Cocentaina. Hem superat fins i tot una pandèmia i després de l’última edició, ja encetem els preparatius per a aquesta dècima edició. Fer arribar cada mes de juliol a Cocentaina concerts i activitats del més alt nivell artístic durant deu anys és un motiu d’orgull per al nostre poble».


237