Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina publica els resultats dels pressupostos participatius

Després de l’estudi, la realització de l’informe tècnic i la votació ciutadana de les propostes presentades ja hi ha resultats

La votació dels pressupostos participatius per part de la ciutadania es va tancar el passat 25 de febrer. Han participat un total de 631 persones, 555 han votat en internet i 76 d’elles ho han fet presencialment a les dues urnes instal·lades al Centre Social Real Blanc i a la Casa de la Joventut.

 

La proposta més votada ha sigut instal·lar enllumenat a la Via Verda amb 665 punts seguit de la creació d’un museu en homenatge a Gustavo Pascual Falcó amb un total de 524 vots i ocupant el tercer lloc la creació d’un sender local de Cocentaina amb 510 vots.

Per tant, després d’aquests resultats el següent pas és posar en marxa el procés d’execució del Pressupost Participatiu d’aquest any, és a dir, la il·luminació de la via verda. Aquesta proposta presentava dos vessants d’execució a través de via elèctrica o mitjançant panells solars, amb el qual es durà a terme finalment.


189