Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina recupera «espai públic per a la ciutadania» en la plaça del Pla

Cocentaina, dilluns 20 de novembre del 2023.

 

A la Plaça del Pla s’han retirat unes places d’aparcament per a instal·lar banquets i jardineres amb l’objectiu de construir un poble «més verd, més amable i més accessible».

 

L’Ajuntament de Cocentaina vol reivindicar els espais urbans dedicats a les persones i a la seua socialització. Per aquest motiu, ha decidit instal·lar banquets i jardineres a la zona inferior de la Plaça del Pla.

L’objectiu és afavorir l’accés de la gent, creant zones on puguen seure, parlar i relacionar-se al centre mateix de Cocentaina i, d’aquesta manera, continuar incentivant les polítiques sostenibles que l’actual Ajuntament porta avant des que va entrar al govern.

En paraules de Jordi Pla (Compromís), alcalde de Cocentaina, «amb aquesta iniciativa el que volem és recuperar espai públic per a la ciutadania i posar a les persones en el centre. Tot i això, el nostre objectiu és anar més enllà i construir una Cocentaina més verda, més amable i més accessible per a la gent on els cotxes no tinguen el protagonisme principal. Des del nou equip de govern, continuarem treballant per a crear nous espais per a les persones».

 

 


246