Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina vol conéixer l’opinió de la ciutadania sobre les discomòbils, orquestres i revetlles dels Moros i Cristians del 2023

Cocentaina, dimecres 11 d’octubre del 2023.

  

És la segona enquesta que està disponible a la web Cocentaina Participa i els veïns i veïnes podran donar la seua opinió fins al 10 de novembre.

La Regidoria de Festes ha volgut donar veu als veïns i veïnes de Cocentaina i, mitjançant una enquesta a la plataforma Cocentaina Participa (una iniciativa de la Regidoria de Participació Ciutadana), conéixer de primera mà la seua opinió sobre les discomòbils, orquestres i revetlles que s’organitzaren durant les Festes de Moros i Cristians d’aquest any.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, a més d’avaluar com s’ha desenvolupat l’oci nocturn d’aquesta edició, és millorar de cara a les Festes de Moros i Cristians del 2024 amb una  oferta lúdica i d’entreteniment per als contestans i contestanes de totes les edats.

L’enquesta es va publicar el 10 d’octubre i continuarà disponible fins al 10 de novembre. Es pot accedir mitjançant la pàgina web de Cocentaina Participa o, directament, a través del següent enllaç: AVALUA LES REVETLLES DE FESTES!

Javi Sansalvador (Compromís), regidor de Festes, ha assegurat que «mitjançant aquest qüestionari, la ciutadania contestana podrà expressar quins són els seus gustos i preferències pel que fa a les discomòbils i revetlles d’aquests per als Moros i Cristians. D’aquesta manera, el món fester i la ciutadania en general podran participar d’aquesta nova ferramenta que posem a l’abast de tot el poble contestà i que esperem puga servir-nos com a instrument de recollida d’informació per millorar entre tots i totes».

 


189