Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Plataforma SOS COCENTAINA : Finalitzen les passejades pel barri antic de Cocentaina

El passat diumenge 18 de setembre va concloure la tanda de passejades de la plataforma SOS COCENTAINA, amb el torn del PSPV de Cocentaina.

Igual que els altres recorreguts que ja s’havien fet, aquest es va iniciar en l’Av. Jaume I acabà en el carrer Sants Metges. Malgrat la notable abscència de l’alcaldessa Mireia Estepa, la participació tant per part de la plataforma com per part del partit fou nombrosa: al voltant d’una cinquantena de persones recorregueren carrers de la Vila i el Raval. Durant el recorregut (d’aproximadament dues hores) pel poble, molts dels afectats van poder explicar de primera mà als polítics locals i altres membres del partit, tots els problemes que han de suportar diàriament. Els veïns demanen solucions a curt i llarg termini per tractar de paliar el deteriorament en què es troba el nucli antic de Cocentaina.

Membres de la Plataforma explicaren que s’ha de donar prioritat a determinades qüestions urgents i això implica posar en funcionament tots els mecanismes dels què disposa el consistori contestà. Només així -afirmen- podrà revertir-se la situació de deteriorament en què es troben actualment els barris antics de la Vila Comtal.

Des de la plataforma també es vol agrair tot l’interés i el suport que està rebent per part dels partits polítics i de la resta de contestans i contestanes.

Plataforma SOS COCENTAINA 

 


Notícies relacionades:

288