Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Recomanacions literàries en “Faré de la teua vida un llibre”

Hui al Programa Faré de la teua vida un Llibre visitarem Cocentaina per a parlar sobre el llibre Esta Oca es la Reoca de MARTA GUŚNIOWSKA / ROBERT ROMANOWICZ.

 

Una oca pessimista i escanyolida no li troba sentit a la vida, vol que la devoren. Amb aqueixa intenció persegueix una rabosa famolenca, però de morro fi que només somia amb gallines grassones. Així que per fer-li un favor, la rabosa decideix acompanyar-la a casa del llop, de paladar més vulgar…

No, no és una altra història per a xiquets, amb moralina i un final feliç i banal. El que a primera vista sembla ser només una paràbola sobre els valors atemporals i la força de l’amistat, prompte es converteix en un manual de comprensió de les grans veritats de la vida que comparteix amb els lectors tota una gamma d’actituds, filosofies i reflexions sobre el nostre lloc en aquest món.

Un llibre divertit i vital que juga amb la ironia, l’ambigüitat, la innocència, la franquesa i l’humor per a parlar a xiquets i majors sobre com trobar sentit a la vida en els mals moments.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

276