Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Els dos pilots d’Ibi aconsegueixen el seu trofeu en la Pujada dels Revoltes d’Ibi Trofeu Vila del Joguet 2023

Alejandro Muñoz Mira amb tan sols 18 anys i als comandaments d’un Renault Clio i Juan David Mercado Espinosa que ha corregut amb l’escuderia Carthago i amb un Speed Car Xtrem.

Alejandro Muñoz pujava al podi com a segon classificat en la Copa d’Espanya de Pilots Turismes Júnior de Muntanya. Explicava que el dissabte va ser una jornada agredolça que va venir marcada per la pluja que deslluïa aquest tipus de proves esportives. Ja el diumenge les coses van canviar i tant el pilot com el cotxe van rendir al màxim.

En el Campionat de la Comunitat Valenciana, en la categoria de monoplaces, Juan David Mercado i Javier Salvo van marcar el mateix temps a recórrer el circuit: 2 minuts, 41 segons i 976 centèsimes. Ja en l’última passada, Salvo, avantatjava al seu rival en set segons, la qual cosa li permetia acabar segon i l’iberut ocuparia la tercera plaça. Juan David indicava que havia gaudit molt d’aquestes carreres, sobretot a casa i amb un públic molt familiar.

Una competició que ha sigut valedora per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de Muntanya Autohebdo Sport i per al de la Comunitat Valenciana. Jordi Caig en categoria 1; Jacobo Senin en categoria 2 i Javier Villa en categoria 3, han sigut els vencedors de les carreres del Nacional, mentre que Carlos Archiles en la modalitat de monoplaces i Mario Bermúdez en la de turismes, han sigut els guanyadors de l’Autonòmic.

La prova ha estat organitzada per l’Automòbil Club d’Alacant en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ibi i la Diputació Provincial d’Alacant.