Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Festival de Parrandas a benefici d’ACODIP

El Diumenge 29 de Gener de 2023, a les 19,00h en el Teatre Riu d’Ibi, va tenir lloc el CONCERT DE PARRANDES BENÈFIC a favor d’ACODIP.

Com sempre, LA DOLÇA PARRANDA de Tibi i EL PORTELL de Castalla, es van encarregar de fer-nos gaudir amb els seus repertoris.

Es tracta d’un festival que porta ja uns anys d’experiència i que és molt volgut pels veïns de les diferents localitats. A més, té com a missió principal la recollida dels diners per a la posterior inversió en diverses coses essencials.

La recaptació obtinguda en el Concert anirà destinada directament a la realització d’activitats per part de l’Associació, i a l’adquisició de material tècnic rehabilitador necessari per a les persones usuàries d’ACODIP, millorant així la seua qualitat de vida, la socialització, la formació i els serveis de les persones amb discapacitat intel·lectual per les quals treballem

Parlem amb Paco Rico, director del centre que ens explica com va ser l’experiència tant per al públic com per als usuaris que allí van gaudir de les cançons tan conegudes i ben cantades per part de la DOLÇA PARRANDA de Tibi i EL PORTELL de Castalla.

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

276