Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Instal·lacions més àmplies per a albergar les oficines de Labora i SEPE a Ibi

Això permetrà que torne a haver-hi oficina del SEPE a Ibi i evitarà els desplaçaments a Alcoi dels veïns d’Ibi, Castalla i Onil.

L’Ajuntament d’Ibi realitza, de nou, una concessió demanial d’una de les aules situades en la 2a planta de l’edifici de la fàbrica Pilen per a situar, aquesta vegada amb major amplitud, l’Espai LABORA i l’Oficina del Prestacions del Serveis d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

 

Fins al moment, i després de l’ensulsiada de les antigues oficines al desembre de 2022, l’Espai LABORA ha estat situat provisionalment en una aula de la fàbrica Pilen, encara que el SEPE continuava oferint servei a Alcoi, per la qual cosa els ciutadans d’Ibi, Castalla i Onil han hagut d’estar desplaçant-se a la veïna Alcoi per a realitzar qualsevol tràmit amb l’entitat. Serà ara quan, després de la cessió d’un espai més ampli, en el mateix edifici, tant els empleats de Labora com els del SEPE podran oferir el servei en la localitat evitant així aquests desplaçaments a Alcoi.

La cessió d’aquest nou espai no és la definitiva, encara que es treballa per a trobar la millor ubicació fixa, per la qual cosa la seua estada a la fàbrica Pilen és temporal. L’aula cedida està situada en la segona planta de l’edifici municipal de l’antiga fàbrica Pilen, situat al carrer Vicente Aleixandre, 12, en el barri de la Ciutat Esportiva, en l’extrem sud-est del nucli urbà.

Sergio Carrasco, alcalde d’Ibi, declara que “el nostre primer objectiu per a millorar les condicions del servei de Labora i SEPE era el d’evitar el desplaçament de la ciutadania a Alcoi, i amb aquest nou espai aquesta qüestió queda resolta. Ara, després d’aquesta cessió, continuarem treballant en una ubicació definitiva que permeta situar, al més prompte possible, les oficines i als seus treballadors en unes instal·lacions de manera permanent”. En les pròximes setmanes es procedirà a l’adequació del nou espai, per la qual cosa, de moment, el servei segueix com fins ara. Com a les instal·lacions estiguen preparades, s’informarà la ciutadania.


243