Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Ja està obert el termini per a participar en el concurs de cartells anunciadors de la Festa de Moros i Cristians d’Ibi 2023

És ja la 41 edició d’aquesta convocatòria en la qual poden participar tots els artistes que ho desitgen, podent presentar cadascun d’ells un màxim de 3 originals inèdits i cada obra pot tenir com a màxim 2 autors. En el cas de tractar-se de menors d’edat, el concursant tindrà el consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En el cartell haurà de figurar la llegenda “Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, Ibi del 15 al 17 de setembre de 2023, Festes d’Interès Turístic Autonómic” i figuraran els escuts de l’Ajuntament, de la Federació de Comparses de Moros i Cristians-Comissió de Festes d’Ibi.

El cartell adoptarà en la seua composició el format vertical, sent la seua grandària de 50 per 70 centímetres, muntant-se sobre un bastidor rígid de les mateixes dimensions per a la seua posterior exposició. Els autors podran executar les seues obres amb tota llibertat de procediments i hauran de ser reproduïbles en quadricromia. Tots els treballs es presentaran impresos i adjuntaran en un suport digital les arts finals. Els cartells portaran un lema al dors que figurarà també en un sobre tancat, en l’interior del qual s’indicaran les dades de l’autor: nom, cognoms, domicili, correu electrònic, fotocòpia del DNI en totes dues cares, descripció del que s’ha volgut representar en l’obra i el seu perquè i un telèfon de contacte.

En l’apartat de premis s’estableix un primer dotat amb 1.200 euros atorgat per la regidoria de festes de l’Ajuntament d’Ibi i un accèssit de 500 euros atorgat per la Federació de Comparses de Moros i Cristians d’Ibi. El termini d’admissió finalitzarà el dia 4 de Juliol i les obres han de lliurar-se de manera presencial o per missatgeria en el Kiosko Els Eres, situat en el carrer Els Eres número 29 d’Ibi. El primer premi serà la portada de la Revista de Festes i l’accèssit la portada de la Guia comercial.

Ací poden mirar les bases del concurs: https://www.morosycristianosibi.com/wp-content/uploads/2015/04/BASES-CONCURSO-CARTELES-IBI-2023.pdf

 

 


247