Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Tot l’equip tècnic de l’U.D. Rayo Ibense ha decidit deixar temporalment d’entrenar

Tensió en el futbol d’Ibi. Tot l’equip tècnic de l’U.D. Rayo Ibense ha decidit deixar temporalment d’entrenar tant en el futbol base com els entrenadors del primer equip. Aquesta decisió ha sigut presa per la «falta de material esportiu, falta d’equipatges i roba d’entrenaments, falta de material, falta de roba per als entrenadors i deute de cobrament d’octubre i novembre», expliquen.

 

En aquest document, els entrenadors apunten directament a la nova directiva que aquesta temporada s’ha fet càrrec de l’equip i així ho expliquen en el seu comunicat:«Avui, diumenge 3 de desembre els entrenadors de l’U.D. Rayo Ibense, ens plantem i diem basta cap a la nova directiva presidida per Juan Cortés Galera. Hem decidit que no exercirem el nostre treball, deixarem de ser entrenadors de l’U.D. Rayo Ibense fins que se’ns done una solució sobretot el futbol base».

Segons detalla l’equip tècnic en el seu comunicat, «fa a penes tres mesos comencem una nova temporada amb la il·lusió de continuar fent créixer a l’equip del nostre poble i amb un grup de treball molt bo, com és habitual els últims anys. A més –prossegueixen– som grans coneixedors que som protagonistes d’una de les etapes més importants de la vida d’una persona com és la seua infància, per això sempre intentem que el nostre treball estiga lligat a uns principis o valors imprescindibles. Avui ens ajuntem tots per a lluitar per ells, per a lluitar per tots els jugadors/as del club que avui dia estan sent perjudicats. Ni tan sols hem rebut cap explicació sobre això últim. Amb totes aquestes condicions és impossible continuar treballant.», subratlla tots els entrenadors.

 


244