Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Dissabte arribarà a Monòver l’espectacle d’humor i música ‘Paüra

 Un concert teatral que parla de la por des de la comèdia.
 Es durà a terme el 24 de setembre al Teatre Principal de Monòver

 

Monòver, dilluns, 19 de setembre de 2022.- La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Monòver ha organitzat una activitat teatral per al pròxim cap de setmana. Es tracta de ‘Paüra’, un espectacle d’humor on expliquen que la por “mai ha estat una bona consellera i, no obstant això, sovint és el que ens mou a accionar”.

Els actors agafen de la mà la ‘Paüra’ “i ens la portem de companya a una aventura escènica per a tots els públics amb música en directe”, com expliquen des de la Companyia Lucas Escobedo.

I és que, la por existeix i cohabita en cadascuna de les persones. “Encara que desitgem no sentir-la, la portem dins, i hi ha tants tipus de pors com persones hi ha al món”. Per això, des de ‘Paüra’, “ens endinsem en el llenguatge del pallasso, per a parlar de la por amb riallada i poesia, des de la comèdia”. És aquest un concert teatral, una peça musical plena d’hilaritat, amb la qual passar una bona estona de la mà de virtuosos dots artístics d’aquesta companyia teatral.

‘Paüra’ va ser finalista dels XXV Premis Max 2022 al Millor espectacle musical i es podrà gaudir a les taules del Teatre Principal de Monòver el pròxim dissabte, 24 de setembre, a les 20:00 hores. És una activitat subvencionada per la Diputació d’Alacant, per la qual cosa, l’entrada és gratuïta.

L’objectiu de la companyia de Lucas Escobedo no és presentar un ventall de cadascuna de les pors, sinó utilitzar-ho com a trampolí per a saltar al buit i desplegar les ales de l’humor en aquest vol.

La companyia de Lucas Escobedo, establerta entre Madrid i Alacant, s’ha consolidat en poc temps com a una de les companyies de circ contemporani més estimulants de l’actualitat.

Després de l’èxit de YOLO (Premi FETEN 2019, Premi a Millor Espectacle de Gran Format i Premi a Millor Espai Sonor; Premi a Millor Espectacle de Circ en les Arts Escèniques Valencianes 2019, i candidat als Premis Max 2020 com a Millor espectacle per a públic familiar i millor composició musical de Raquel
Molano), torna amb un espectacle de uneix a creadors de la música, l’humor i el circ.

 


249