Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Festes presenta les bases del Concurs per a l’elecció del Pregoner/a Infantil de les Festes de 2023

Els interessats podran presentar els seus escrits a l’Ajuntament fins al pròxim 20 de juny.

Monòver, Dimecres, 10 de maig de 2023.- La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Monòver ha fet públiques les Bases del Concurs per a l’elecció del Pregoner o Pregonera Infantil de les pròximes Festes de Setembre 2023.

Es tracta de la sisena edició d’aquest concurs en el quan podran participar els xiquets i xiquetes de Monòver que cursen en l’actualitat segon de Primària.

Així, aquelles persones interessades hauran de preparar el discurs que els agradaria llegir des del balcó de l’Ajuntament la nit del 6 de setembre, Dia del Pregó, quan es dona inici oficial a les Festes Patronals de Monòver. Un acte que compartirà amb Josep Ochoa, Pregoner Oficia de les Festes de Setembre 2023.

Els textos hauran de fer “referència explícita a les nostres Festes Patronals i a les vivències dels xiquets/tes durant els dies de festa”, com remarquen les bases i tindran una “durada breu”.

Els interessats podran presentar els seus escrits a l’Ajuntament de Monòver fins al pròxim 20 de juny.
Quan finalitze el termini de presentació de treballs, el Jurat, que estarà presidit per la Regidora de Festes, elegirà a la persona guanyadora d’entre tots els participants i farà pública la resolució.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

284