Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Monòver organitza el LV Concurs Internacional de Fotografia “Festes de Setembre 2023”

Pel que fa al tema, a la tècnica i al tractament de les obres cal destacar que és lliure. A més a més, cada participant podrà presentar entre 3 i 5 fotografies per a optar al premi a la col·lecció i un màxim de tres per a optar als premis individuals.

 El termini d’admissió de fotografies per a participar finalitza el dijous 25 d’agost de 2022 i la fallada del jurat es durà a terme el 26 d’agost al Kursaal Fleta.

 

Monòver, Dijous, 8 de juny de 2023.- Les Regidories de Cultura i de Festes en col·laboració amb el Grup Fotogràfic de Monòver han organitzat, un any més, la LV Edició del Concurs Internacional de Fotografia ‘Festes de Setembre 2023’.

Un concurs que gaudeix d’un gran prestigi, el qual sol comptar amb un gran nombre de participants de molts llocs diversos. Les bases ja s’han fet públiques i podran participar en aquest concurs tots els fotògrafs
de qualsevol nacionalitat. Pel que fa al tema, a la tècnica i al tractament de les obres cal destacar que és
lliure. A més a més, cada participant podrà presentar entre 3 i 5 fotografies per a optar al premi a la col·lecció i un màxim de tres per a optar als premis individuals. Segons s’especifica a les bases, cal remarcar que les obres no poden haver estat premiades abans a cap altre concurs.

La mesura de les fotografies també serà lliure, com apunten els organitzadors, “les quals hauran d’anar sobre un cartró o altre suport semirígid lleuger, amb 2mm. de gruix i amb 40×50 cm. de mesura”.
Les obres que es presenten hauran de portar darrere el títol i el lema, el qual serà el mateix per a totes les fotografies d’un mateix autor i s’indicarà l’opció a premi, és a dir, individual o premi a la col·lecció, ja que les obres solament podran optar a una de les dues opcions.

 

Pel que fa als guardons, el Premi Internacional a la Col·lecció està dotat amb 1.000 euros i un trofeu donats per l’Ajuntament de Monòver. El Primer Premi Internacional a la Fotografia estarà dotat amb 600 euros i un trofeu. Per la seua banda, el Segon Premi Internacional de Fotografia tindrà un guardó de 400 euros i un trofeu, ambdós també donats pel consistori. El Tercer Premi Internacional a la Fotografia guanyarà 200 euros i un trofeu.

El Primer Premi Local estarà dotat de 200 euros i un trofeu aportat per Bodegas Primitivo Quiles, mentre que el Segon Premi Local obtindrà 150 euros, donats pel consistori i un trofeu Pepe Caneu. El Tercer Premi Local guanyarà 100 euros i un trofeu, tot de la mà de l’Ajuntament.

El termini d’admissió de fotografies per a participar finalitza el 24 d’agost de 2023 i la fallada del jurat es durà a terme el 25 d’agost, a partir de les 18:00 hores a les instal·lacions del Kursaal Fleta de Monòver. El jurat triarà les obres que formen part de l’exposició.

La inauguració i el lliurament de premis del Saló del LV Concurs Internacional de Fotografia serà el pròxim 3 de setembre a les 13:00 hores. Les obres s’exposaran a la Sala d’Exposicions del Kursaal Fleta, on també es lliuraran els guardons, fins al 17 de setembre de 2023.

Es pot consultar tota la informació relacionada amb les bases del concurs al web de l’Ajuntament de Monòver.


237