Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Onil

90 anys de la Cavalcada dels Reis Mags d’Onil i visita al consolat de SSMM d’Orient

 

La Cavalcada dels SSMM els Reis Mags d’Orient a Onil compleix 90 anys d’història i l’Associació de Reis Mags d’Onil ha presentat recentment un llibre commemoratiu “Cabalgata de Onil, 90 años de historia (1934-2023)”. 

Aquest llibre commemoratiu recopila una cronologia dels esdeveniments més rellevants de les cavalcades, dades històriques, els seus personatges, anècdotes, etc… que han ocorregut durant aqueixos 90 anys d’història fins a arribar als nostres dies. Aquesta publicació comença des de 1934, no obstant això es recullen dades d’anys anteriors com 1917, època en què ja es van celebrar actes relacionats amb els Reis Mags a Onil. Com a agraïment als socis de l’Associació Reis Mags d’Onil, pel seu suport i ajuda, regalarà un llibre a cada soci. 

Per aquest motiu visitem el Consolat dels Reis Mags d’Orient situat al Palau-fortalesa del Marquès de Dos Aigües d’Onil, únic consolat de Ses Màgiques Majestats a Espanya. Si voleu conèixer les diferents dependències d’aquest lloc màgic, no us perdeu el nostre reportatge.

 


238