Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Petrer

Bicentenari de la comparsa Moros Vells de Petrer: Pasacarrer, Acte d´homenatges i Desfilada a través de la Història

La comparsa de Moros Vells de Petrer va celebrar un acte històric el passat dissabte 17 de setembre.: el bicentenrai de la comparsa. Va ser un dia emotiu i familiar, els van acompanyar moltes comparses de Moros Vells d´Espanya, les bandes de música i totes les capitanies que han tingut.

Es van fer diversos actes durant tot el dia:

Pasacarrer:

 

 

Homenatges:

 

 

I per la vesprada, es va celebrar un acte històric: una desfilada a través de la Història 1821-2022, un trajecte temporal de dos-cents anys, una pel·lícula en directe per recordar d’on venen, qui son els seus companys de viatge i, sobre tot, qui son ells: Què és ser Moro Vell.

Explicació de la desfilada: Ordre esquadres, filaes, comparses altres poblacions i bandes

 

 

Dos-cents anys d’evolució, de personatges, d’innovacions…i de Festa. Dos-cents anys que ens condueixen a esta vesprada inoblidable. A vostè que ha volgut acompanyar-nos en un dia tan especial solament podem que donar-li les gràcies. Gràcies per formar part ja de la nostra Història.  Intercomarcal Televisió va emetre aquest acte en directe amb la col.laboració de Mari Carmen Rico i Raquel.

“Gràcies, Moros Vells de Petrer, per per mostrar-mos l’essència de Moro Vell que no és altra que sentir Petrer i és sentir Festa. Gràcies, per esta magnífica representació en este espectacular desfile de tot el que significa Ser Moro Vell i per continuar desfilant, sempre, a través de la història.”

 

 


Notícies relacionades:

295