Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

El Consell Social aprova per unanimitat el nomenament de Julio García com a gerent de la UA

El ple extraordinari s’ha reunit aquest matí de manera telemàtica

 

Alacant. Dimecres, 7 de juny del 2023

El ple extraordinari del Consell Social ha ratificat la proposta de nomenament de Julio García Mora com a nou gerent de la Universitat d’Alacant. Llicenciat en Geografia i Història, García Mora ocupava en l’actualitat en lloc de vicegerent de Coordinació Acadèmica en la UA. Substitueix en el càrrec Francesc Vañó, que va presentar la dimissió dilluns passat dia 5 de juny per motius personals.

Amb una trajectòria professional molt vinculada a la Universitat d’Alacant, a la qual es va incorporar l’any 1989, el nou gerent ha exercit diversos llocs de gestió econòmica i acadèmica en la Facultat de Filosofia i Lletres; Facultat d’Educació; Institut de Ciències de l’Educació; Escola Universitària de Ciències Empresarials i Facultat de Dret. Ha sigut administrador de l’Escola Universitària de Ciències Empresarials i de la Facultat de Dret. Precisament han sigut el caràcter transversal de la seua feina i la formació especialitzada adquirida al llarg d’aquests anys, com també la participació en diferents comissions de treball (entre d’altres, l’elaboració de plans estratègics) alguns dels aspectes que més s’han valorat de la proposta de nomenament. Així mateix, durant la reunió del ple s’ha posat en relleu no sols «que és un bon coneixedor tant de la institució com de la gestió pública», sinó que, a més, «és una persona molt coneguda i reconeguda per la comunitat universitària per la seua vocació d’equip i professionalitat».

En coherència amb la confiança que el Consell Social va atorgar a l’anterior gerència i atès que estava totalment alineada amb el programa de la rectora, Julio García ha manifestat la intenció de seguir en la línia traçada per l’anterior gerent de l’equip del qual formava part. Però, a més, durant la seua intervenció davant del ple ha anunciat la intenció d’iniciar una nova línia d’impuls a mesures derivades de l’aprovació de la LOSU, amb la finalitat d’«aprofitar l’oportunitat que suposa l’entrada en vigor de la nova legislació per a millorar la nostra organització i la nostra gestió i fer-la més eficient«». Precisament és ací, en l’eficàcia i l’eficiència dels procediments i els recursos humans, on el nou gerent ha centrat el seu repte per al temps que resta de legislatura a l’anterior equip directiu.

Durant la reunió, tant el president del Consell Social, Adolfo Utor, com la rectora, Amparo Navarro, han agraït l’encomiable labor duta a terme per l’anterior gerent, Francesc Vañó, a qui han desitjat el millor per a la nova etapa. Tant ells com la resta de membres del ple, han felicitat el nou gerent a qui han mostrat el suport perquè continue amb el compromís i la responsabilitat que exigeix un càrrec de tanta rellevància.

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

282