Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

El màster en Tributació de la UA comença la vint-i-cinquena edició

Demà se celebra l’acte de cloenda del curs anterior i de començament del present amb el lliurament dels premis del I Concurs de Fiscalitat APAFCV-EmT.

L’acte de cloenda de la 24a i obertura de la 25a edició del màster en Tributació de la Universitat d’Alacant (MeT) se celebrarà demà, 15 d’octubre, a les 17 hores a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant. Hi estaran presents Ángel Sánchez, director del màster en Tributació i vicerector de Planificació Econòmica i Estratègica de la Universitat d’Alacant; José Antonio Belso Martínez, director general de SUMA-Gestió Tributària, i Jesús Rodríguez Márquez, president del Consell per a la Defensa del Contribuent, que impartirà la conferencia «El asesor fiscal i la defensa de los derechos de los contribuyentes».

En l’esdeveniment s’anunciaran els noms dels guanyadors del I Concurs de Fiscalitat APAFCV-Màster Tributació UA, un guardó que reconeix els tres millors expedients acadèmics del MeT i que consisteix en una beca de formació per als cursos de l’Associació Professional d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana (APAFCV) durant un any, al qual cal sumar una dotació econòmica de 500 euros per a qui haja aconseguit la millor nota. Els premis els lliurarà Luis Chinchilla Hurtado, president d’APAFCV.

Per a finalitzar l’acte, Alejandro Jiménez López, alumne de l’edició que tot just ha conclòs, tindrà l’honor de pronunciar el discurs de graduació en nom dels seus companys de promoció.

El màster en Tributació de la Universitat d’Alacant compta amb SUMA- Gestió Tributària com a entitat patrocinadora i amb l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF) i l’Associació Professional d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana (APAFCV) com a entitats col·laboradores.

En l’edició que ara comença, tal com expliquen els organitzadors, hi ha una clara aposta per la digitalització amb l’ús d’una aplicació per a telèfons intel·ligents com a eina de gestió docent, i es continuarà facilitant la integració laboral dels alumnes gràcies als convenis de pràctiques signats amb més d’un centenar de despatxos professionals, institucions i empreses.

Més noticies

¿Vacunas de sprint o de maratón?, nueva sesión del Aula de la Ciencia y la Tecnología de la Universidad de Alicante

Redacció

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

Redacció

¿Quién financia las universidades públicas?

Redacció

¿Pensando en hacer algún curso este verano? Te presentamos los que se harán en Elda y Petrer

Redacció

¿Cuáles son los derechos de los turistas?, en la Sede Universitaria de La Nucía

Redacció

¡Pregúntame, que no muerdo!, jornadas sobre diversidad en la Universidad de Alicante

Redacció
1113