Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

El Servei de Llengües obri el termini de matrícula dels Tallers de Llengües i Cultures

Aquesta onzena edició duplica l’oferta de places i amplia el programa amb un nou taller sobre tècniques d’oratòria i debat

 

Alacant. Divendres 10 de setembre de 2021

El Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant obri el termini de matrícula d’una nova edició dels Tallers de Llengües i Cultures, l’onzena edició d’una iniciativa que ha aconseguit un gran èxit de participació i que el curs passat va tenir més de 600 de persones matriculades. El termini de matrícula s’obri el pròxim dilluns 13 de setembre i finalitza el dilluns 20.

L’oferta per a aquest primer quadrimestre del curs acadèmic 2021/2022 inclou tallers no presencials d’introducció a la llengua i la cultura alemanya, àrab, catalana, italiana, japonesa, llengua de signes, portuguesa i russa. A més, es consolida l’oferta del taller Videojocs: Introducció a la Llengua i la Cultura i En Valencià a Internet.

Com a novetat enguany, el Servei de Llengües llança un nou taller, l’únic que tindrà format presencial: Parlem en públic. Tècniques d’Oratòria i Debat.

La matrícula és gratuïta per als membres de la comunitat universitària i qualsevol altra persona interessada podrà inscriure-s’hi amb un preu de matrícula de 20 euros.

Els tallers tenen una duració de 10 hores (reconeguts amb 1 crèdit i un certificat d’assistència) i volen promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l’ús del valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica. Ofereixen una visió àmplia de la realitat social, cultural i lingüística del país, a través de la pràctica de situacions comunicatives, vocabulari bàsic i aspectes bàsics de la gastronomia, tradicions populars, vida quotidiana, condicions de vida, convencions socials o art. A més, en el cas de la llengua de signes, l’aprenentatge es basa en la facilitació de la comunicació amb les persones sorda i l’aprenentatge de paraules i expressions recurrents.

Més noticies

¿Vacunas de sprint o de maratón?, nueva sesión del Aula de la Ciencia y la Tecnología de la Universidad de Alicante

Redacció

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

Redacció

¿Quién financia las universidades públicas?

Redacció

¿Pensando en hacer algún curso este verano? Te presentamos los que se harán en Elda y Petrer

Redacció

¿Cuáles son los derechos de los turistas?, en la Sede Universitaria de La Nucía

Redacció

¡Pregúntame, que no muerdo!, jornadas sobre diversidad en la Universidad de Alicante

Redacció
1080